Hijskraan lease voorstel ontvangen?
Dat kan goedkoper!
Voor equipment, bedrijfswagens, personenauto's en materieel

Krijg binnen 24 uur een beter voorstel **

  • Ga voor de beste deal
  • Acceptatie onder voorbehoud
  • Voor elk merk en type equipment, machine en materiaal
* K.v.K. nummer verplicht
** m.u.v. weekenden
Altijd de beste deal
Ga voor de beste deal
Goedgekeurde offerte
Goedgekeurde offerte
Hijskraan van jou
De hijskraan is van jou
Investeringsaftrek
Investeringsaftrek

Hijskraan leasen

Een hijskraan is bij uitstek een voertuig dat gebruikt kan worden voor allerlei doeleinden, maar in de bouw is hij bijna onmisbaar. Daarom zullen veel bouwondernemers graag gebruik maken van een hijskraan, al is de aanschaf ervan vaak een behoorlijke aanslag op het bedrijfskapitaal. Door deze aanschaf kan het goed zijn dat er geld wegvalt dat eigenlijk liever op een andere manier geïnvesteerd zou moeten worden. De oplossing? Een hijskraan leasen. Hiermee beschik je direct over topmateriaal, zonder dat je in een keer een grote investering moet doen.

Waarom een hijskraan leasen?

Of het nou gaat om een tweedehands hijskraan, of een hagelnieuwe, het leasen ervan geeft je op allerlei fronten ruimte. Ten eerste is er de financiële ruimte die vrijkomt als je niet in een keer een grote investering hoeft te doen; hierdoor hou je je kapitaal vrij voor investeringen op andere fronten en weet je zeker dat er ook voor onverwachte tegenvallers geld beschikbaar blijft. Ten tweede is er de ruimte die er vrijkomt op het gebied van je werk. Met een mobiele hijskraan wordt de scope van je werkzaamheden opeens een stuk groter. Je kan simpelweg meer dan dat je kon voordat je de kraan in je bezit had. Met een leaseconstructie betaal je een vast bedrag per maand en is de kraan aan het einde van de looptijd van jou. Hij staat ook direct op jouw naam en dus niet op de naam van de leverancier.

Upload
Upload je ontvangen leasevoorstel offerte
Voorstel
Wij komen met een beter voorstel
Bespaar
Wij nemen contact met je op, zodat je vele euro's kunt besparen
Ontvang voorstel

* K.v.K. nummer verplicht

Een hijskraan leasen maakt het werk een stuk gemakkelijker

Wil je een mobiele hijskraan leasen, dan zal je zien dat je werk ineens een stuk gemakkelijker wordt. Het vervelende is echter, dat het lang niet altijd goed uitkomt om in een keer een grote investering te doen. Je kapitaal kan altijd voor iets anders gebruikt worden en hoewel je onderneming misschien echt niet zonder de hijskraan kan, is het nog altijd een investering van jewelste. Kan je die investering ergens anders voor gebruiken, terwijl je wel degelijk een hijskraan tot je beschikking hebt, dan is dat natuurlijk alleen maar mooi. En bij Goedkoper Leasen zorgen we er niet alleen voor dat je beschikt over het beste materiaal, we zijn er ook nog eens op gebrand om je een zo voordelig mogelijk contract aan te bieden. Zo bespaar je vele euro’s per maand, zonder dat je hoeft te sleutelen aan de voorwaarden van je contract.

De voordelen van een tweedehands hijskraan leasen

  • Je bedrijfskapitaal blijft intact en kan elders voor gebruikt worden
  • Je hebt per direct de beschikking over een hijskraan
  • De onderhoudskosten vallen binnen het contract
  • De hijskraan staat gelijk op jouw naam
  • Aan het einde van de looptijd is de hijskraan van jou

De kosten van een mobiele hijskraan leasen

De kosten van een hijskraan leasen zijn natuurlijk altijd het belangrijkste onderdeel, maar de bepaling van die kosten is per geval verschillend. Het heeft namelijk te maken met diverse factoren; allereerst is er natuurlijk het onderscheid tussen een nieuwe en een tweedehands hijskraan. Het nieuwste model heeft weliswaar de laatste technische innovaties, maar daar betaal je ook voor. Ga je een tweedehands hijskraan leasen, dan heb je nog steeds een uitstekende kraan, maar betaal je niet de hoofdprijs. Kosten hangen ook af van het model en de veelzijdigheid waarmee het model ingezet kan worden. En vergeet niet de looptijd van het contract en andere factoren die meewegen voor het bepalen van de kosten. Het is, kortom, niet zo eenvoudig om dat zo even te bepalen.

Daarom zorgt Goedkoper Leasen altijd voor een voorstel op maat. Wij gaan helemaal op jouw persoonlijke situatie in, zodat het voorstel dat volgt uniek is en echt goed bij je past. En wees gerust; wij zorgen er altijd voor dat je een zo goedkoop mogelijk contract krijgt. Heb je al een goedgekeurde offerte? Dan zorgen wij binnen 24 uur voor een goedkoper voorstel met dezelfde voorwaarden. En wil je het hele proces uit handen geven? Ook geen probleem; wij zoeken een mobiele hijskraan die bij je past.

Met Goedkoper Leasen betaal je nooit teveel

Zoals gezegd, zijn we bij Goedkoper Leasen altijd uit op de beste deals voor onze klanten. Dat betekent dat we altijd een goedkoper voorstel proberen te leveren als jij ons een goedgekeurde offerte opstuurt. En van belang is, dat de voorwaarden van dit nieuwe contract gelijk zijn aan die van de ingeleverde offerte. En ook als je ons de hele zoektocht naar een hijskraan gebruikt wilt laten doen, staan we voor je klaar. Dankzij Goedkoper Leasen beschik jij straks over een mobiele hijskraan waar je onderneming een enorme vlucht mee kan maken.

Een tweedehands hijskraan leasen of toch een nieuwe?

We hebben het al even laten doorschemeren, maar bij Goedkoper Leasen kan je ook heel goed een gebruikte hijskraan leasen. Immers; het scheelt flink wat euro’s per maand en met een gebruikte hijskraan kan je nog altijd zeer goed uit de voeten. Echter, ook als je een compleet nieuw model zoekt, staan we voor je klaar. Leasen kan op allerlei manieren en is bedoeld met ondernemers met allerlei verschillende middelen. We vinden het belangrijk dat elke ondernemer de kans krijgt om op een dergelijke manier vooruitgang te boeken en daar staan we dan ook voor.

Vragen? Onze experts staan altijd voor je klaar

Heb je vragen over een hijskraan leasen, of wil je meer weten over de mogelijkheden bij Goedkoper Leasen? Neem dan met een gerust hart contact met ons op. Wij staan je graag te woord, om je te helpen met alle vragen die je maar kan hebben. En wil je een mobiele kraan leasen, een minikraan leasen, een gewone kraan leasen, of zoek je naar meer informatie over equipment financial lease, dan kan je bij Goedkoper Leasen ook uitstekend uit de voeten.

Krijg binnen 24 uur een beter voorstel **

* K.v.K. nummer verplicht
** m.u.v. weekenden