Mobiele kraan lease voorstel ontvangen?
Dat kan goedkoper!
Voor equipment, bedrijfswagens, personenauto's en materieel

Krijg binnen 24 uur een beter voorstel **

  • Ga voor de beste deal
  • Acceptatie onder voorbehoud
  • Voor elk merk en type equipment, machine en materiaal
* K.v.K. nummer verplicht
** m.u.v. weekenden
Altijd de beste deal
Ga voor de beste deal
Goedgekeurde offerte
Goedgekeurde offerte
Mobiele kraan van jou
De mobiele kraan is van jou
Investeringsaftrek
Investeringsaftrek

Mobiele kraan leasen

Een mobiele kraan is bijzonder geschikt voor bouwprojecten, waar regelmatig bepaalde zware objecten heen en weer gereden moeten worden. Mobiele kranen maken het leven op de bouw een stuk eenvoudiger, maar zijn buitengewoon prijzig in de aanschaf. Wie nog niet het vermogen heeft om zo’n grote aankoop te doen, kan een mobiele kraan leasen.

Dit geeft je de toegang tot een kraan waar je op allerlei mogelijke manieren mee uit de voeten kan, tegen een vast bedrag per maand. Hiermee hoef je dus niet direct een groot bedrag op tafel te leggen, maar heb je wel precies wat je nodig hebt. En met Goedkoper Leasen betaal je nooit een euro te veel.

Een mobiele kraan zorgt ervoor dat je geen groot bedrag op tafel hoeft te leggen.

Waarom een mobiele kraan leasen?

Een mobiele kraan is van groot belang voor menig bouwproject, maar de aanschaf van zo’n kraan gaat behoorlijk in de papieren lopen. En omdat veel ondernemers liever niet direct een groot gat slaan in het bedrijfskapitaal, is het fijn als er een alternatief aangeboden kan worden. Een kraanwagen leasen is precies dat alternatief. Een mobiele kraan leasen betekent dat je per direct kan beschikken over uitstekend materiaal, terwijl je niet de hoofdprijs hoeft te betalen. Sterker nog; het enige wat je doet, is een vast bedrag per maand betalen, zodat je gebruik kan maken van de mobiele kraan en je project geen vertraging hoeft op te lopen.

Upload
Upload je ontvangen leasevoorstel offerte
Voorstel
Wij komen met een beter voorstel
Bespaar
Wij nemen contact met je op, zodat je vele euro's kunt besparen
Ontvang voorstel

* K.v.K. nummer verplicht

Een mobiele kraan leasen geeft je direct slagkracht

Dankzij Goedkoper Leasen kan je dus snel over een mobiele kraan beschikken, zonder dat dit gelijk een groot gat in het bedrijfskapitaal betekent. Dat houdt in dat je project zonder problemen afgerond kan worden en dat je onderneming klaar is voor een nieuwe stap. Immers, wie kan rekenen op het beste materiaal, kan klussen aannemen die voor anderen nog een stap te ver zullen zijn. En omdat we bij Goedkoper Leasen aan financial lease doen, is de mobiele kraan aan het einde van de looptijd van jou. In tegenstelling tot andere leaseconstructies, hoef je de kraan hier dus aan het einde van de looptijd niet weer in te leveren, maar staat hij op jouw naam en is hij uiteindelijk ook echt in het bezit van je onderneming.

De voordelen van een mobiele kraan leasen

  • De bedrijfskapitaal blijft intact en kan gebruikt worden voor andere investeringen
  • Je hebt gelijk de beschikking over nieuw en uitstekend materiaal
  • De onderhoudskosten zitten bij de maandlasten inbegrepen
  • De mobiele kraan staat gelijk op jouw naam
  • Aan het einde van de looptijd is de heftruck van jou

Wat zijn de kosten van een mobiele kraan leasen?

De kosten van elk leasecontract worden per geval berekend, omdat het altijd unieke situaties zijn. Denk bijvoorbeeld aan een auto; de een wil tienduizenden kilometers per jaar rijden, terwijl de ander juist korte en kleine ritjes nodig heeft en zodoende veel minder van de auto gebruik maakt. Dat betekent dat de kosten ook lager liggen, omdat de auto gewoon minder intensief wordt gebruikt. Hetzelfde geldt voor een kraanwagen leasen; de mate waarin je hem gebruikt heeft invloed op de maandelijkse kosten. Ook is het natuurlijk van belang dat wordt bepaald welke kraanwagen je precies neemt; de nieuwste en meest moderne kosten natuurlijk wat meer dan de uitgeklede variant. Wil je een goede offerte hebben? Neem dan contact met ons op; wij zorgen ervoor dat altijd uitstekende voorwaarden krijgt en nooit teveel hoeft te betalen.

Een gebruikte mobiele kraan leasen? Ook dat kan

Wil je liever een tweedehands mobiele kraan leasen? Dan kan dat natuurlijk ook. Door een gebruikte kraanwagen te leasen, bespaar je nog meer op de maandelijkse kosten. Immers; een gebruikte mobiele kraan is simpelweg minder duur dan een hagelnieuwe. Daarom bieden we veel mogelijkheden tot het leasen van gebruikt materiaal, zodat het voor iedereen een zeer bereikbare kaart wordt. Een tweedehands kraanwagen leasen gaat overigens op dezelfde manier als het leasen van een nieuwe; heb je een goedgekeurde offerte, dan kan je die bij ons inleveren, zodat wij ervoor zorgen dat je binnen 24 uur een goedkoper voorstel hebt, zonder dat je moet inleveren op de voorwaarden.

Een mobiele kraan leasen doe je via Goedkoper Leasen

Goedkoper Leasen helpt je vele euro’s per maand te besparen

Bij Goedkoper Leasen vinden we het belangrijk dat je nooit teveel betaalt. Daarom kan je bij ons een offerte inleveren en zorgen wij ervoor dat je snel een nieuw voorstel krijgt, wat qua inhoud gelijk is aan de vorige, maar per maand minder kost. En wil je liever de hele papierwinkel aan ons overlaten? Dan kan dat natuurlijk ook. Wij kunnen het complete contract voor je regelen, zodat jij je er verder niet druk om hoeft te maken en je kan richten op waar je echt goed in bent.

Vragen? Neem contact met ons op

Wil je een mobiele kraan leasen, maar heb je de nodige vragen over het proces of over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Onze experts staan altijd voor je klaar om je verder te helpen, zodat je precies weet waar je aan toe bent en wat ervoor nodig is om optimaal te kunnen profiteren van de vele voordelen van Goedkoper Leasen. En wil je een kraan leasen, wil je meer weten over equipment financial lease, of wil je juist een minikraan leasen? Dan kan dat natuurlijk ook. Wij helpen je met het vinden van de beste deal, zodat je straks probleemloos verder kan met het ontwikkelen van je onderneming.

Krijg binnen 24 uur een beter voorstel **

* K.v.K. nummer verplicht
** m.u.v. weekenden