Minikraan lease voorstel ontvangen?
Dat kan goedkoper!
Voor equipment, bedrijfswagens, personenauto's en materieel

Krijg binnen 24 uur een beter voorstel **

  • Ga voor de beste deal
  • Acceptatie onder voorbehoud
  • Voor elk merk en type equipment, machine en materiaal
* K.v.K. nummer verplicht
** m.u.v. weekenden
Altijd de beste deal
Ga voor de beste deal
Goedgekeurde offerte
Goedgekeurde offerte
Minikraan van jou
De minikraan is van jou
Investeringsaftrek
Investeringsaftrek

Minikraan leasen

Een minikraan heeft allerlei toepassingen, waaronder grondverzet, het aanleggen van een tuin, of het uitdiepen van een kelder. Voor veel kleinere ondernemers betekent de aanschaf van een minikraan een flink gat in het bedrijfskapitaal; geld dat liever gebruikt wordt voor andere investeringen, meestal in de toekomst van het bedrijf. Een minikraan leasen is een goede oplossing. Hierdoor kan je een minikraan gebruiken tegen een vast bedrag per maand en hoef je dus niet in een keer een grote investering te doen. En met Goedkoper Leasen weet je zeker dat je nooit teveel betaalt.

Een minikraan leasen heeft veel voordelen voor een bedrijf

Waarom een minikraan leasen?

Een minikraan is zo’n veelzijdige machine, dat hij eigenlijk overal wel van pas kan komen. Elke aannemer, voor elk bouwbedrijf heeft baat bij een minikraan, maar iedereen weet ook dat de aanschaf van zo’n kraan een behoorlijk gat kan slaan in het bedrijfskapitaal. Daarom is het fijn als de mogelijkheid bestaat om de minikraan te leasen. Op die manier beschik je per direct over een uitstekende kraan, terwijl je je bedrijfskapitaal intact houdt en de mogelijkheid bestaat om elders investeringen te doen. Daar komt bij dat je ook de mogelijkheid hebt om een gebruikte minikraan te leasen, wat de maandelijkse kosten aanzienlijk doet dalen.

Upload
Upload je ontvangen leasevoorstel offerte
Voorstel
Wij komen met een beter voorstel
Bespaar
Wij nemen contact met je op, zodat je vele euro's kunt besparen
Ontvang voorstel

* K.v.K. nummer verplicht

Minikraan lease is simpel en snel geregeld

We hoeven je niet verder uit te leggen waarom een minikraan leasen goed is voor je bedrijf. Het maakt grote klussen een stuk kleiner en daarmee is hij voor velen onmisbaar. Wil je een minikraan leasen, dan is dat totaal niet ingewikkeld. Bij Goedkoper Leasen zorgen we ervoor dat je zoveel mogelijk ontzorgd wordt en dat je eigenlijk niet zoveel hoeft te doen om vele euro’s per maand te besparen. Op die manier wordt de minikraan bijzonder bereikbaar en kan je er snel over beschikken, zodat je je werkzaamheden snel weer optimaal kunt voortzetten.

De voordelen van (tweedehands) minikraan lease

  • Je bedrijfskapitaal blijft volledig intact
  • Je beschikt gelijk over nieuw of bijna nieuw materiaal
  • Onderhoudskosten zijn bij het contract inbegrepen
  • De minikraan wordt gelijk op jouw naam gezet
  • Aan het einde van het contract is de mini kraan van jou

Wat zijn de kosten van minikraan lease?

Natuurlijk is het fijn om, voordat je het contract tekent, te weten wat de kosten zullen zijn voor deze constructie. Dat is echter per persoon verschillend en dus zorgen we er bij Goedkoper Leasen voor dat je altijd een op maat gemaakte offerte in handen krijgt. De verschillende factoren die bepalen wat de uiteindelijke kosten zijn, hebben te maken met de lengte van het contract in kwestie (hoe langer het contract, hoe lager de maandlasten), de uitrusting van de minikraan (hoe nieuwe en hoe luxer, hoe hoger de maandlasten) en de intensiteit waarmee het gebruikt gaat worden. Wat we je wel van tevoren kunnen beloven, is dat Goedkoper Leasen er alles aan doet om een zo voordelig mogelijk leasecontract op te stellen.

Bij Goedkoper Leasen kun je voordeliger een minikraan leasen

Een gebruikte minikraan leasen is zeker mogelijk

Een tweedehands minikraan leasen kan ook. Sterker nog, een minikraan leasen gebruikt is heel normaal. Hiermee krijg je alsnog een kwalitatief hoogwaardige machine in handen, maar hoef je niet de hoofdprijs te betalen. Dat is het mooie van deze constructie, je kan helemaal zelf bepalen hoe hij eruit moet komen te zien en of je nou voor de nieuwste kraan gaat, of een degelijke minikraan wil leasen uit de tweedehands markt, het is helemaal aan jou. Wij zorgen ervoor dat je een uitstekende contract krijgt.

Goedkoper Leasen maakt leasen altijd voordeliger

Bij Goedkoper Leasen zorgen we er altijd voor dat je leasecontract over de laagst mogelijke maandlasten beschikt. Als je al een goedgekeurde offerte in handen hebt, kan je die bij ons inleveren. Wij bieden dan binnen 24 uur een contract met lagere maandlasten, maar tegen dezelfde voorwaarden. Wil je al het werk aan ons overlaten? Geen enkel probleem; wij zorgen ervoor dat je straks een minikraan kan leasen tegen de voordeligste maandlasten.

Equipment lease voor op de bouwplaats

Een minikraan leasen is dus buitengewoon eenvoudig, maar wist je dat er nog veel meer verschillende machines voor op de bouwplaats geleased kunnen worden? Bij Goedkoper Leasen kan je een kraan leasen, een mobiele kraan leasen, een torenkraan leasen, een rups torenkraan leasen leasen, een bouwmachine leasen of een heftruck leasen. Het kan allemaal en het gebeurt allemaal tegen de laagst mogelijke maandlasten, zonder dat er aan de voorwaarden gesleuteld wordt.

Vragen? Neem contact met ons op

Heb je vragen over een al dan niet gebruikte minikraan leasen? Wil je meer weten over de mogelijkheden of zoek je gewoon advies over de slimste manier om de samenwerking aan te gaan? Neem dan vooral contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar met raad en daad, zodat je straks precies weet waar je aan toe bent.

Krijg binnen 24 uur een beter voorstel **

* K.v.K. nummer verplicht
** m.u.v. weekenden