Goedkoper Mercedes leasen
Mercedes financial lease voorstel ontvangen?
Dat kan goedkoper!
Voor equipment, bedrijfswagens, personenauto's en materieel

Krijg binnen 24 uur een beter voorstel **

  • Ga voor de beste deal
  • Acceptatie onder voorbehoud
  • Voor elk merk en type equipment, machine en materiaal
* K.v.K. nummer verplicht
** m.u.v. weekenden
Altijd de beste deal
Ga voor de beste deal
Goedgekeurde offerte
Goedgekeurde offerte
Mercedes van jou
De Mercedes is van jou
Investeringsaftrek
Investeringsaftrek

Mercedes financial lease

Goedkoper Leasen laat je vele euro’s per maand besparen op je Mercedes financial lease contract. Lever je ontvangen voorstel bij ons in en wij zorgen ervoor dat je binnen 24 uur een goedkopere offerte hebt, maar wel eentje waarin de voorwaarden volledig gelijk zijn gebleven. Daarom kan jij straks Mercedes rijden in de geruststellende wetenschap dat je het echt nergens goedkoper had kunnen doen!

Altijd besparen met Goedkoper Leasen

Als je elke maand meerdere euro’s bespaart op je financial lease contract, loopt de totale besparing over de gehele looptijd flink op. Bij Goedkoper Leasen helpen we je aan deze besparing. Hoe het werkt? Heel simpel:

Upload
Upload je ontvangen leasevoorstel offerte
Voorstel
Wij komen met een beter voorstel
Bespaar
Wij nemen contact met je op, zodat je vele euro's kunt besparen
Ontvang voorstel

* K.v.K. nummer verplicht

Mercedes financial lease geeft financiële ruimte

Iedereen wil een goede bedrijfsauto rijden. Het Duitse merk Mercedes is al sinds jaar en dag een van de voornaamste en meest prestigieuze leverancier van luxe bedrijfsauto’s, die tegenwoordig ook een stuk zuiniger onderweg zijn dankzij de nieuwe lijn motoren en hybride technologie. Natuurlijk kost de aanschaf van een Mercedes geld. Geld dat je als ondernemer ook goed kan gebruiken om te steken in de groei van je bedrijf. Dankzij Mercedes financial lease kan dit ook; rijden in een fraaie auto, zonder dat je gelijk een groot bedrag moet vrijmaken om erin te kunnen zitten. Financial lease is anders dan een regulier leasecontract; jij wordt bij de aanschaf van de Mercedes direct eigenaar, terwijl de aanschaf wordt gefinancierd door de leasemaatschappij. Vervolgens betaal je per maand een bepaald bedrag aan de leasemaatschappij. En aan het einde van het contract hou je de Mercedes en heb je geen groot gat hoeven te slaan in je bedrijfsbudget.

Mercedes, de basis van de automobiel

Toen Carl Benz in 1886 zijn Motorwagen patenteerde, kon hij nog niet bevroeden hoe groot het aandeel van zijn uitvindingen zou zijn in het dagelijks leven van nu. Toen Benz in 1926 fuseerde met het bedrijf van Gottlieb Daimler, ontstond een merk dat we nu nog altijd kennen als Mercedes-Benz. Het Duitse automerk staat bekend om zijn luxueuze sedans, die al sinds jaar en dag gelden als een van de favoriete keuzes binnen het zakelijke segment. Wie een Mercedes rijdt, weet dat er uitgebreid aandacht is besteed aan de kleinste details. De techniek in een Mercedes is het resultaat van ervaring die teruggaat tot de geboorte van de automobiel. Sluit je dus een Mercedes financial lease contract af, dan maak je onderdeel uit van die unieke historie.

Personenauto’s en bedrijfswagens

Naast een uitgebreide keuze aan hatchbacks, stationwagons en sedans, heeft Mercedes ook een rijke vloot aan bedrijfswagens staan. De Mercedes Vito is de favoriet van menig ondernemer die voor zijn werkzaamheden graag gebruik maakt van een busje. En denk maar niet dat het comfort ophoudt bij de personenauto’s, ook de bedrijfswagens van Mercedes voldoen aan de standaarden die het bedrijf uit Stuttgart zichzelf heeft opgelegd. Natuurlijk beschikken deze auto’s over flink wat ruimte, maar er wordt wel degelijk gedacht aan de bestuurder en passagiers. Zij zullen genieten van de luxe en het comfort dat elke Mercedes te bieden heeft, ook als deze afgeladen is met materiaal voor de bouw, voor de schilder of wat er ook maar allemaal achterin kan.

Nieuwe of gebruikte Mercedes leasen

Een nieuwe auto is nooit de goedkoopste optie, maar vaak wel een hele aantrekkelijke. Voor wie ook prima kan leven met een uitstekend onderhouden gebruikte Mercedes, is er ook genoeg te kiezen. Goedkoper Leasen zal ook de lease-offerte voor een gebruikte Mercedes onder de loep nemen en binnen 24 uur met een goedkoper voorstel komen, zonder aan de voorwaarden de sleutelen. En natuurlijk liggen de kosten voor een Mercedes financial lease contract lager in het geval van een gebruikte auto, dan bij het contract voor een nieuwe. Maar weet wel: de kwaliteit van de auto wordt altijd hoog in het vaandel gehouden. Laat dat maar aan Mercedes over.

Grote of kleine Mercedes leasen

De vloot van Mercedes is in de loop der jaren flink uitgebreid. Vroeger stond het merk vooral bekend om zijn grote sedans, maar tegenwoordig stap je zonder problemen in een Hatchback van het merk met de ster. Wie voornamelijk in de stad rijdt, zal prima uit de voeten kunnen met een A-klasse, terwijl de langere afstanden perfect afgelegd kunnen worden in de C-klasse of de E-klasse. En wie echt als een koning onderweg wil zijn, kan eens kijken naar de S-klasse. Mercedes financial lease biedt in ieder geval ruim voldoende mogelijkheden voor de zakelijke rijder die graag vervoerd wordt door een bijzonder degelijke, Duitse automobiel.

Elektrisch Mercedes rijden

Elektrisch rijden wordt steeds populairder en waarom ook niet? Wie veel onderweg is, staat ook veel bij het tankstation. En dan hebben we het nog niet eens over het milieuvriendelijke karakter van elektrische auto’s. Mercedes heeft in dit opzicht de boot ook zeker niet gemist; met de Mercedes EQ kan je geruisloos over de snelwegen zoeven, zonder dat je diep in de buidel moet tasten om de auto van voldoende brandstof te voorzien. Deze luxe SUV is een voorloper binnen het segment en natuurlijk ook te bemachtigen via Mercedes financial lease.

Krijg binnen 24 uur een beter voorstel **

* K.v.K. nummer verplicht
** m.u.v. weekenden