Rolstoelbus lease voorstel ontvangen?
Dat kan goedkoper!
Voor equipment, bedrijfswagens, personenauto's en materieel

Krijg binnen 24 uur een beter voorstel **

  • Ga voor de beste deal
  • Acceptatie onder voorbehoud
  • Voor elk merk en type equipment, machine en materiaal
* K.v.K. nummer verplicht
** m.u.v. weekenden
Altijd de beste deal
Ga voor de beste deal
Goedgekeurde offerte
Goedgekeurde offerte
Rolstoelbus van jou
De rolstoelbus is van jou
Investeringsaftrek
Investeringsaftrek

Rolstoelbus leasen

Een rolstoelbus is bijzonder belangrijk voor het vervoeren van mensen die minder goed ter been zijn. Het zorgt ervoor dat deze mensen nog altijd gewoon de deur uit kunnen en zich gemakkelijk kunnen verplaatsen. Het aanschaffen van zo’n rolstoelbus is echter iets wat een behoorlijke investering vraagt en dat is niet voor elke ondernemer weggelegd. Om dit probleem te omzeilen, kan je het beste een rolstoelbus leasen. Dit voorkomt dat je een grote investering moet doen en zorgt ervoor dat je tegen maandelijkse kosten een nieuwe, perfect uitgeruste bus kan leasen. En dankzij Goedkoper Leasen ben je er straks zeker van dat je het goedkoopst mogelijke contract krijgt.

Een rolstoelbus leasen zorgt ervoor dat je zelf geen grote investering hoeft te doen.

Waarom een rolstoelbus leasen?

Een rolstoelbus kan het verschil betekenen tussen binnen blijven en onder de mensen komen. Dit maakt deze bussen tot vervoersmiddelen die van levensbelang kunnen zijn voor mensen die slecht ter been zijn, of op een andere manier beperkt zijn in hun bewegingen. Echter, wie als bijvoorbeeld als taxibedrijf een rolstoelbus wil kopen, zal zien dat dit een behoorlijke investering is. Niet alleen de aanschafprijs voor de bus zelf, ook het verbouwen van de bus om ervoor te zorgen dat er genoeg mensen in kunnen en dat hij toegankelijk is voor een rolstoel kost het nodige. Dat kan een te hoge drempel zijn voor menig ondernemer, maar ga je een rolstoelauto leasen, dan omzeil je die grote investering. In plaats daarvan betaal je een vast bedrag per maand, terwijl je direct kunt beschikken over het beste materiaal.

Upload
Upload je ontvangen leasevoorstel offerte
Voorstel
Wij komen met een beter voorstel
Bespaar
Wij nemen contact met je op, zodat je vele euro's kunt besparen
Ontvang voorstel

* K.v.K. nummer verplicht

Een rolstoel auto leasen betekent direct beschikken over topmateriaal

Een rolstoelbusje leasen is niet ingewikkeld; het is een kwestie van de juiste papieren invullen en er samen met Goedkoper Leasen voor zorgen dat je de laagste maandlasten regelt. En omdat we aan financial lease doen, hoef je niet bang te zijn dat je de bus aan het einde van de looptijd weer moet inleveren; hij komt direct op jouw naam te staan en als de looptijd van het contract voorbij is, is de bus helemaal van jou. Dit betekent dat je hem gewoon verder kan blijven gebruiken en dat hij niet teruggebracht hoeft te worden naar de leverancier.

De voordelen van een rolstoelauto leasen

  • Je bedrijfskapitaal blijft intact
  • Je kan per direct beschikken over nieuw materiaal
  • De onderhoudskosten zijn gedekt
  • De rolstoelbus staat direct op jouw naam en blijft daar ook op staan
  • Aan het einde van de looptijd is de rolstoelauto van jou

Wat zijn de kosten van een rolstoelbus leasen?

Het is natuurlijk fijn om direct van tevoren een goed beeld te hebben van de maandelijkse kosten die komen kijken bij het rolstoel auto leasen, maar ligt natuurlijk ietsje complexer dan dat. De kosten van zo’n constructie hebben namelijk met drie belangrijke factoren te maken. Ten eerste moet er bepaald worden hoe luxe de bus uitgevoerd moet worden. Hoe luxer en moderner, hoe hoger de kosten. Ten tweede moet er bepaald worden hoe lang de looptijd van het contract zal zijn. Hoe langer deze looptijd, hoe lager de maandelijkse kosten zullen liggen.

Tenslotte is er het aantal kilometers dat per jaar gereden zal worden. Blijft het bij korte ritjes, of ben je wel degelijk van plan om grote afstanden af te leggen? Ook dit wordt opgenomen in de maandelijkse kosten van het contract. Wat je van tevoren wel weet, is dat Goedkoper Leasen ervoor zal zorgen dat je gegarandeerd de laagste maandelijkse kosten tegemoet kunt zien. Wij zullen ervoor zorgen dat je het goedkoopst mogelijke contract krijgt aangeboden, zonder dat er wordt ingeboet aan voorwaarden.

Bij Goedkoper Leasen vinden wij het beste voorstel voor jouw rolstoelbus lease

Goedkoper Leasen zorgt voor het laagste maandbedrag

Bij Goedkoper Leasen hebben we als missie dat we je altijd de laagst mogelijke maandlasten willen aanbieden. Dat betekent dat je een goedgekeurde offerte bij ons kunt inleveren, waarna wij ermee aan de slag gaan en binnen 24 uur met een goedkoper aanbod zullen komen. De voorwaarden blijven ongewijzigd en zodoende weet je zeker dat je over een uitstekend contract beschikt, terwijl je maandelijks vele euro’s bespaart.

Een gebruikte rolstoelbus leasen? Geen probleem

Wie liever een tweedehands rolstoelbus wil leasen, kan natuurlijk ook terecht bij Goedkoper Leasen. Een gebruikte rolstoelbus leasen betekent dat je weliswaar niet beschikt over het nieuwste van het nieuwste, maar wel over een uitstekende bus, die maandelijks minder kosten van je zal vragen. Ook voor deze leaseconstructies kan je eenvoudig aankloppen bij Goedkoper Leasen en zullen we je helpen om de maandelijkse kosten zo laag mogelijk te houden.

Vragen? Wij staan voor je klaar

Heb je vragen over een rolstoelbusje leasen, of wil je graag weten hoe je het maximale uit je contract kan halen? Geen enkel probleem; wij staan altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen met het vinden van het best mogelijke contract. Onze experts hebben veel ervaring op leasegebied en zijn dus bij uitstek geschikt om je verder te helpen. En wil je een personenauto leasen, een bedrijfsauto leasen, of wil je juist weten wat er mogelijk is op het gebied van equipment financial lease, dan ben je bij Goedkoper Leasen ook aan het juiste adres. Wij zijn van alle markten thuis en zullen je dus altijd helpen met het besparen van zoveel mogelijk euro’s per maand.

Krijg binnen 24 uur een beter voorstel **

* K.v.K. nummer verplicht
** m.u.v. weekenden