Foodtruck lease voorstel ontvangen?
Dat kan goedkoper!
Voor equipment, bedrijfswagens, personenauto's en materieel

Krijg binnen 24 uur een beter voorstel **

  • Ga voor de beste deal
  • Acceptatie onder voorbehoud
  • Voor elk merk en type equipment, machine en materiaal
* K.v.K. nummer verplicht
** m.u.v. weekenden
Altijd de beste deal
Ga voor de beste deal
Goedgekeurde offerte
Goedgekeurde offerte
Foodtruck van jou
De foodtruck is van jou
Investeringsaftrek
Investeringsaftrek

Foodtruck leasen

Ze zijn bijna niet meer weg te denken op (food)festivals, of andere evenementen. De foodtruck is een perfecte manier om bezoekers van een evenement te voorzien van de broodnodige calorieën en het is dan ook niet voor niets dat deze markt nog altijd groeit. Maar om hiermee te beginnen, heb je toch echt een foodtruck nodig en die komt niet voor niks. Het is een stevige investering, die gelijk veel van je kapitaal vraagt.

Om te voorkomen dat je gelijk een investering moet doen met geld dat je liever ergens anders voor gebruikt, kan je net zo makkelijk een foodtruck leasen. Dit geeft je niet alleen een mooie nieuwe truck om mee aan de slag te gaan, maar dankzij Goedkoper Leasen weet je ook nog eens zeker dat je kan rekenen op een zo goedkoop mogelijk contract.

Een foodtruck leasen wordt steeds populairder.

Waarom een foodtruck financial leasen?

De populariteit van foodtrucks neemt meer en meer toe. Je ziet ze overal, op evenementen, (food)festivals, maar ook gewoon op straat en in de steden. De één heeft er een mobiele tap in gemaakt en staat daarmee op bierfestivals, terwijl de ander er naast foodtruck ook een rijdende muziekinstallatie van heeft gemaakt. Eén van de meest gehoorde twijfels over het beginnen van een foodtruck is vaak dat het een hele investering is. Door gebruik te maken van de diensten van Goedkoper Leasen is dat geen punt meer.

Door een foodtruck te leasen hoef je de foodtruck namelijk niet in één keer af te betalen. Je zou het kunnen zien als een soort van huur, alleen is in dit geval de foodtruck tijdens de leaseperiode al jouw eigendom en mag je deze na afloop van het leasecontract houden. De grote investering is in dit geval dus geen excuus meer om niet aan een foodtruck te beginnen.

Upload
Upload je ontvangen leasevoorstel offerte
Voorstel
Wij komen met een beter voorstel
Bespaar
Wij nemen contact met je op, zodat je vele euro's kunt besparen
Ontvang voorstel

* K.v.K. nummer verplicht

De voordelen van een food truck leasen

  • Het nieuwste model gebruiken zonder meteen de nieuwprijs te betalen
  • Je betaalt de foodtrailer maandelijks af
  • Je bent direct eigenaar van de foodtruck
  • Je behoudt je bedrijfskapitaal
  • Eventueel onderhoud wordt gedekt door de leasemaatschappij
  • Je profiteert van het beste lease aanbod

Jouw foodtrailer leasen bij Goedkoper Leasen

Wanneer je niet in één keer een grote investering wilt doen in een foodtruck, dan is een foodtruck financial leasen het perfecte alternatief. Het maakt het mogelijk om ook met een kleiner budget toch de nieuwste foodtruck te rijden. Dankzij de equipment financial lease via Goedkoper Leasen betaal je een vast bedrag per maand en is de foodtruck aan het eind van de leaseperiode geheel van jou.

Leg je wensen bij ons neer en wij zoeken de beste offerte voor je of laat ons meerdere offertes met elkaar vergelijken die je zelf al hebt opgevraagd. In beide gevallen komen wij binnen 24 uur bij je terug met het beste voorstel en helpen we je bij het rondmaken van jouw leasecontract.

Bij Goedkoper Leasen krijg je altijd het beste voorstel voor jouw foodtruck lease.

Meer informatie? Neem contact met ons op

Twijfel je nog of een foodtruck leasen wat voor jou is en heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts vertellen je er graag alles over en helpen je graag aan de beste optie voor jou. Wil je in plaats van een foodtruck graag een bedrijfsauto leasen of ben je benieuwd naar de verdere mogelijkheden van equipment financial lease? Ook dan staan wij voor je klaar.

Ben je al overtuigd en wil je een food truck leasen? Vraag hieronder dan meteen een offerte aan of laat verschillende offertes vergelijken en wij vinden het goedkoopste aanbod voor je. Hierdoor zijn bij een foodtruck financial leasen de kosten altijd voordelig.

Krijg binnen 24 uur een beter voorstel **

* K.v.K. nummer verplicht
** m.u.v. weekenden