Goedkoper bedrijfsbus leasen
Bedrijfsbus financial lease voorstel ontvangen?
Dat kan goedkoper!
Voor equipment, bedrijfswagens, personenauto's en materieel

Krijg binnen 24 uur een beter voorstel **

  • Ga voor de beste deal
  • Acceptatie onder voorbehoud
  • Voor elk merk en type equipment, machine en materiaal
* K.v.K. nummer verplicht
** m.u.v. weekenden
Altijd de beste deal
Ga voor de beste deal
Goedgekeurde offerte
Goedgekeurde offerte
Bedrijfsbus van jou
De auto is van jou
Investeringsaftrek
Investeringsaftrek

Bedrijfsbus leasen

Als ondernemer een bedrijfsbus nodig? Dan wil je natuurlijk een representatieve bus van hoge kwaliteit, maar het liefst wel tegen een voordelige prijs. Wanneer je een bedrijfsbus gaat leasen, dan betaal je maandelijks een bepaald bedrag voor het rijden van de bedrijfsbus, maar is deze wel gelijk jouw eigendom. Hierdoor kun je het bedrijfskapitaal investeren in andere onderdelen van je bedrijf, maar toch een uitstekende, betrouwbare bus rijden. Bij Goedkoper Leasen zorgen wij ervoor dat je offerte altijd nog goedkoper uitvalt.

Bedrijfsbus leasen? Je lease voorstel kan altijd voordeliger bij Goedkoper Leasen.

Direct jouw eigendom bij financial lease bedrijfsbus

Wanneer je een bedrijfsbus wilt leasen, dan kun je gebruik maken van financial lease. Hierbij ben je direct eigenaar van de bedrijfsbus, maar de aankoopsom van de bedrijfsbus wordt gefinancierd door de leasemaatschappij. Je betaalt maandelijks een bepaald vast bedrag aan de leasemaatschappij waardoor je de bedrijfsbus aflost. Aan het eind van het leasecontract is de bedrijfsbus helemaal van jou en hoef je geen nieuw leasecontract af te sluiten.

Upload
Upload je ontvangen leasevoorstel offerte
Voorstel
Wij komen met een beter voorstel
Bespaar
Wij nemen contact met je op, zodat je vele euro's kunt besparen
Ontvang voorstel

* K.v.K. nummer verplicht

Een nieuwe of gebruikte bedrijfsbus leasen

Als je een bedrijfsbus gaat leasen voor je onderneming, dan is het natuurlijk mooi als het om een splinternieuwe bedrijfsbus gaat. Toch zijn er ook voldoende gebruikte bedrijfsbussen die nog prima een ronde mee kunnen gaan. Deze bussen hebben dan al wel de nodige kilometers gereden, maar zijn altijd goed onderhouden en zien er nog goed uit. Hierdoor profiteer je van lagere leasekosten dan wanneer je voor een nieuwe bus zou gaan. Nog goedkoper leasen? Stuur dan eerst de opgevraagde offerte naar ons toe en wij zorgen binnen 24 uur voor een beter voorstel met dezelfde voorwaarden.

De voordelen van bedrijfsbus financial lease

  • Je behoudt je bedrijfskapitaal
  • Je beschikt per direct over nieuw materiaal
  • Onderhoudskosten worden gedekt
  • De bedrijfsbus staat gelijk op jouw naam
  • Na verloop van tijd is de bedrijfsbus helemaal van jou
  • Tweedehands bedrijfsbus leasen is óók mogelijk

Bedrijfsbus lease via Goedkoper Leasen

Een bedrijfsbus financial leasen doe je bij Goedkoper Leasen. Wij zorgen ervoor dat jij jouw nieuwe of gebruikte bedrijfsbus op de meest voordelige manier kunt leasen. Dit doen wij niet alleen voor bedrijfsbus lease, maar ook voor machines leasen, bedrijfsauto leasen en equipment leasen. Of het nu gaat om een paar euro of om meer besparing, het schaadt zeker niet om de ontvangen offerte even langs ons te sturen. Wij doen ons uiterste best om het meest voordelige leasevoorstel naar je terug te sturen. Wil je meerdere offertes laten vergelijken of ergens een offerte aanvragen, ook dit kunnen wij voor je doen. Heb je vragen over een lease bedrijfsbus? Of over één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

Krijg binnen 24 uur een beter voorstel **

* K.v.K. nummer verplicht
** m.u.v. weekenden