Bedrijfsbus financial lease voorstel ontvangen? Dat kan goedkoper!
Voor equipment, bedrijfswagens, personenauto's en materieel

Krijg binnen 24 uur een beter voorstel **

* K.v.K. nummer verplicht
** m.u.v. weekenden
Altijd beste deal Ga voor de beste deal
Goedgekeurde offerte Goedgekeurde offerte
Auto van jou De auto is van jou
Investeringsaftrek Investeringsaftrek

Bedrijfsbus leasen

Als ondernemer een bedrijfsbus nodig? Dan wil je natuurlijk een representatieve bus van hoge kwaliteit, maar het liefst wel tegen een voordelige prijs. Wanneer je een bedrijfsbus gaat leasen, dan betaal je maandelijks een bepaald bedrag voor het rijden van de bedrijfsbus, maar is deze wel gelijk jouw eigendom. Hierdoor kun je het bedrijfskapitaal investeren in andere onderdelen van je bedrijf, maar toch een uitstekende, betrouwbare bus rijden. Bij Goedkoper Leasen zorgen wij ervoor dat je offerte altijd nog goedkoper uitvalt.

Heb je een offerte ontvangen voor het leasen van een bedrijfsbus, maar ben je benieuwd of het goedkoper kan? Lever de offerte dan bij ons aan en wij komen binnen 24 uur bij je terug met een goedkoper voorstel die voldoet aan precies dezelfde voorwaarden. Hierdoor weet je zeker dat je niks te veel betaalt voor je bedrijfsbus lease.

Upload je ontvangen leasevoorstel offerte
Wij komen met een beter voorstel
Wij nemen contact met je op, zodat je vele euro's kunt besparen
Ontvang voorstel
* K.v.K. nummer verplicht

Direct jouw eigendom bij financial lease bedrijfsbus

Wanneer je een bedrijfsbus wilt leasen, dan kun je gebruik maken van financial lease. Hierbij ben je direct eigenaar van de bedrijfsbus, maar de aankoopsom van de bedrijfsbus wordt gefinancierd door de leasemaatschappij. Je betaalt maandelijks een bepaald vast bedrag aan de leasemaatschappij waardoor je de bedrijfsbus aflost. Aan het eind van het leasecontract is de bedrijfsbus helemaal van jou en hoef je geen nieuw leasecontract af te sluiten.

De voordelen van een bedrijfsbus leasen via Goedkoper Leasen

  • Door te leasen in plaats van te kopen houd je meer financiële ruimte over voor andere investeringen
  • Wanneer je je offerte inlevert, komen wij binnen 24 uur al met een beter voorstel bij je terug
  • Wij nemen je het papierwerk uit handen
  • Bij financial lease van een bedrijfsbus is de bus direct van jou
  • Wij vergelijken meerdere offertes voor jou
  • Ergens een offerte aanvragen? Ook dit kunnen wij voor je doen

Een nieuwe of gebruikte bedrijfsbus leasen

Als je een bedrijfsbus gaat leasen voor je onderneming, dan is het natuurlijk mooi als het om een splinternieuwe bedrijfsbus gaat. Toch zijn er ook voldoende gebruikte bedrijfsbussen die nog prima een ronde mee kunnen gaan. Deze bussen hebben dan al wel de nodige kilometers gereden, maar zijn altijd goed onderhouden en zien er nog goed uit. Hierdoor profiteer je van lagere leasekosten dan wanneer je voor een nieuwe bus zou gaan. Nog goedkoper leasen? Stuur dan eerst de opgevraagde offerte naar ons toe en wij zorgen binnen 24 uur voor een beter voorstel met dezelfde voorwaarden.

Bedrijfsbus lease via Goedkoper Leasen

Een bedrijfsbus financial leasen doe je bij Goedkoper Leasen. Wij zorgen ervoor dat jij jouw nieuwe of gebruikte bedrijfsbus op de meest voordelige manier kunt leasen. Dit doen wij niet alleen voor bedrijfsbus lease, maar ook voor machines leasen, bedrijfsauto leasen en equipment leasen. Of het nu gaat om een paar euro of om meer besparing, het schaadt zeker niet om de ontvangen offerte even langs ons te sturen. Wij doen ons uiterste best om het meest voordelige leasevoorstel naar je terug te sturen. Wil je meerdere offertes laten vergelijken of ergens een offerte aanvragen, ook dit kunnen wij voor je doen. Heb je vragen over een lease bedrijfsbus? Of over één van onze andere diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord.