Verreiker lease voorstel ontvangen?
Dat kan goedkoper!
Voor equipment, bedrijfswagens, personenauto's en materieel

Krijg binnen 24 uur een beter voorstel **

  • Ga voor de beste deal
  • Acceptatie onder voorbehoud
  • Voor elk merk en type equipment, machine en materiaal
* K.v.K. nummer verplicht
** m.u.v. weekenden
Altijd de beste deal
Ga voor de beste deal
Goedgekeurde offerte
Goedgekeurde offerte
Verreiker van jou
De verreiker is van jou
Investeringsaftrek
Investeringsaftrek

Verreiker leasen

Een verreiker is een perfecte machine om zware lasten op te tillen en ze te verplaatsen. Dankzij de telescooparm komt de verreiker verder en hoger dan een vorkheftruck en dat maakt ze geschikt voor een veelvoud aan klussen in de agrarische sector, de industriële sector en in de infrastructuur. De aanschaf van zo’n voertuig is een dure onderneming, maar je kan ook een verreiker leasen. Dan maak je gebruik van de veelzijdigheid van dit voertuig, zonder dat je hiervoor in een keer een groot bedrag op tafel moet leggen. En dankzij Goedkoper Leasen doe je dit ook nog eens tegen de laagst mogelijke maandlasten.

Waarom een verreiker leasen?

Een zware last tillen kan behoorlijk ingewikkeld zijn. Het vereist of de nodige mankracht, of een machine die gespecialiseerd is in deze handeling. Een verreiker is in dat soort gevallen precies wat je nodig hebt. Waar een vorkheftruck weliswaar bijzonder handig is, heeft het wel een vrij beperkte actieradius. Een verreiker komt verder en is in staat om veel hoger te tillen dan een vorkheftruck. Dat maakt hem geschikt voor allerlei klussen in allerlei verschillende sectoren. De aanschaf van een verreiker is dus bijzonder begrijpelijk, maar wel eentje die een gat slaat in het bedrijfskapitaal.

Een verreiker leasen is een ideale oplossing; hiermee beschik je per direct over al het goeds dat zo’n machine met zich meebrengt, zonder dat je hiervoor gelijk een groot bedrag moet neerleggen. Met een leaseconstructie betaal je een vast bedrag per maand, terwijl je de verreiker gewoon in gebruik kan nemen. Onderhoudskosten zijn inbegrepen, zodat eventuele verrassingen niet zullen leiden tot alsnog een financiële tegenvaller.

Upload
Upload je ontvangen leasevoorstel offerte
Voorstel
Wij komen met een beter voorstel
Bespaar
Wij nemen contact met je op, zodat je vele euro's kunt besparen
Ontvang voorstel

* K.v.K. nummer verplicht

Een verreiker leasen maakt het leven makkelijker

Zoals gezegd zorgt een leaseconstructie er dus voor dat je niet direct grote bedragen op tafel hoeft te leggen om te beschikken over materiaal dat je nodig hebt om je onderneming naar een hoger plan te tillen. Investeringen komen in allerlei soorten en maten en dus is het handig om wat achter de hand te hebben voor onverwachte situaties, of investeringen die wel degelijk een groot kapitaal vereisen. En omdat we bij Goedkoper Leasen altijd zoeken naar de goedkoopst mogelijke constructie, weet je zeker dat je nooit teveel zult betalen.

De voordelen van een verreiker leasen

  • Je beschikt per direct over uitstekend materiaal
  • Je bedrijfskapitaal blijft intact
  • De onderhoudskosten vallen binnen het contract
  • Dankzij de financial lease-constructie staat de verreiker gelijk op jouw naam
  • Aan het einde van de looptijd is de verreiker van jou

Liever een tweedehands verreiker leasen?

Wie liever een verreiker als tweedehands machine in huis haalt, kan dit natuurlijk ook doen. Is een verreiker gebruikt, dan zullen de maandelijkse kosten ook lager uitvallen. Bij Goedkoper Leasen is het dan ook bijzonder goed mogelijk om een gebruikte verreiker te leasen, zodat je nog altijd gebruik kunt maken van uitstekend materiaal, terwijl je - mede dankzij Goedkoper Leasen - de maandlasten zo laag mogelijk houdt.

De kosten van een nieuwe of tweedehands verreiker leasen

De kosten van deze constructie hangen volledig af van de verreiker die je kiest en de lengte van je contract. Daarom verschillen deze kosten eigenlijk per ondernemer en is elke offerte er eentje op maat. Bij Goedkoper Leasen zorgen we er in ieder geval dat de maandlasten zo laag mogelijk zijn. Of je nou kiest voor het uitdiepen van een bestaande offerte, of als je liever gewoon de hele papierwinkel aan ons overlaat, wij staan voor je klaar en zorgen ervoor dat je elke maand vele euro’s kan besparen.

Goedkoper Leasen regelt altijd de laagste maandlasten

Bij Goedkoper Leasen vinden we het belangrijk dat onze klanten op ons kunnen rekenen bij het zoeken naar de laagste maandlasten voor het beste materiaal. Heb je een bestaande offerte, dan zullen we ervoor zorgen dat we binnen 24 uur met een voorstel komen dat lagere maandlasten heeft, maar wel dezelfde voorwaarden behoudt. Heb je echter nog helemaal geen offerte, maar wil je wel graag een verreiker leasen, dan zorgen we ervoor dat dit geregeld wordt. Wij zoeken de beste deal, zodat jij straks voor weinig geld gebruik kan maken van equipment die je onderneming verder helpt.

Geen gat in je bedrijfskapitaal dankzij Goedkoper Leasen

We hebben het al eerder gezegd, maar het blijft van groot belang: veel ondernemers bewaren hun bedrijfskapitaal liever voor andere investeringen. Het kopen van bijvoorbeeld een verreiker is een aanschaf die een flink gat in de begroting kan slaan, waar lang niet iedereen op zit te wachten. Een leaseconstructie is dan ook de perfecte oplossing en houdt geld vrij voor andere investeringen, of onverwachte uitgaven.

Vragen? Wij staan voor je klaar

Heb je vragen over onze werkwijze, of wil je meer weten over de mogelijkheden, dan staan onze experts altijd voor je klaar om met raad, daad en advies. En wil je een hoogwerker leasen, een bouwmachine leasen of een wiellader leasen? Dat kan natuurlijk ook. Alle vormen van equipment financial lease zijn bij ons mogelijk, zodat elke ondernemer beter kan worden van deze leaseconstructies.

Krijg binnen 24 uur een beter voorstel **

* K.v.K. nummer verplicht
** m.u.v. weekenden