Schrobmachine lease voorstel ontvangen?
Dat kan goedkoper!
Voor equipment, bedrijfswagens, personenauto's en materieel

Krijg binnen 24 uur een beter voorstel **

  • Ga voor de beste deal
  • Acceptatie onder voorbehoud
  • Voor elk merk en type equipment, machine en materiaal
* K.v.K. nummer verplicht
** m.u.v. weekenden
Altijd de beste deal
Ga voor de beste deal
Goedgekeurde offerte
Goedgekeurde offerte
Schrobmachine van jou
De schrobmachine is van jou
Investeringsaftrek
Investeringsaftrek

Schrobmachine leasen

Schrobmachines zijn ervoor gemaakt om vloeren goed schoon te maken. Een elektromotor laat de borstel roteren en dit zorgt voor een grondige reiniging. De aanschaf van een schrobmachine kan een gat slaan in je kapitaal, maar dat is niet nodig. Een schrobmachine leasen betekent dat je per maand een vast bedrag betaalt en in ruil daarvoor beschikt over een machine die het zware werk gemakkelijk voor jou kan doen. En met hulp van Goedkoper Leasen, weet je straks zeker dat je ook nog eens vele euro’s per maand bespaart op je contract.

Een schrobmachine leasen? Bij Goedkoper Leasen heb je altijd de beste deal.

Waarom een schrobmachine leasen?

Wie als ondernemer een schrobmachine nodig heeft, kan op meerdere manieren aan zo’n machine komen. Zo is er de mogelijkheid om een hagelnieuwe te kopen, maar dit is een vrij dure aangelegenheid; nieuwe schoonmaakmachines kosten flink wat geld en niet elke ondernemer heeft dit zo even klaarliggen, of wil graag een dergelijk gat slaan in het bedrijfskapitaal. Een tweede mogelijkheid, is het kopen van een gebruikte schrobmachine. Hierbij ligt echter het risico op de loer dat de machine gebruikssporen heeft en niet langer optimaal zijn werk kan doen.

Een schrobmachine leasen is optie nummer drie; hierbij beschik je direct over een nieuwe, in uitstekende staat verkerende machine en hoef je hiervoor niet diep in de buidel te tasten. Je betaalt een vast bedrag per maand en aan het einde van de looptijd is de schoonmaakmachine van jou en kan je hem nog vele jaren inzetten voor je onderneming.

Upload
Upload je ontvangen leasevoorstel offerte
Voorstel
Wij komen met een beter voorstel
Bespaar
Wij nemen contact met je op, zodat je vele euro's kunt besparen
Ontvang voorstel

* K.v.K. nummer verplicht

Een schrobmachine financial leasen biedt flink wat voordelen

Een schrobmachine financial leasen zorgt ervoor dat je gelijk beschikt over een nette machine, zonder dat dit direct een groot gat slaat in je bedrijfskapitaal. Financial lease is een constructie die lijkt op andere manieren van leasen, maar waarvan het voordeel is, dat je aan het einde van de looptijd zelf over de machine komt te beschikken. Daar komt bij dat de schrobmachine direct op jouw naam komt te staan en dus niet op naam van de leverancier. Je betaalt de schrobmachine dus gewoon af, waarna hij helemaal van jou is.

De voordelen van schrobmachine financial lease

  • Je bedrijfskapitaal blijft intact
  • Je hebt gelijk beschikking over nieuw materiaal
  • Kosten voor het onderhoud zijn gedekt
  • De schrobmachine staat gelijk op jouw naam
  • Aan het einde van de looptijd is de schrobmachine van jou

Wat zijn de kosten van schrobmachine financial lease?

De kosten van een leasecontract hangen natuurlijk altijd af van verschillende factoren en het bepalen ervan is dus altijd maatwerk. Het hangt natuurlijk helemaal af van de machine die je kiest; een machine met meer mogelijkheden is duurder dan eentje die simpeler van opzet is. Ook de looptijd van het contract is van belang; de maandlasten worden lager als het contract langer duurt. Met andere woorden; de kosten van je contract worden altijd per situatie bepaald. Maar gelukkig weet je dat je met Goedkoper Leasen een partner in huis hebt die ervoor zorgt dat je altijd het goedkoopst mogelijke contract voorgeschoteld krijgt en dus nooit teveel betaalt.

Bij Goedkoper Leasen vinden wij het beste voorstel voor jouw schrobmachine lease.

Dankzij Goedkoper Leasen bespaar je vele euro’s per maand

Bij Goedkoper Leasen zorgen we ervoor dat je altijd vele euro’s per maand kan besparen, omdat we altijd het goedkoopst mogelijke contract voor je na zullen jagen. Als je al een goedgekeurde offerte in huis hebt, kan je die bij ons inleveren, waarna we binnen 24 uur zullen zorgen voor een goedkoper aanbod, tegen dezelfde voorwaarden. Wil je liever de hele papierwinkel uit handen geven? Dan kan je ons gewoon vragen om een goed contract te vinden, zodat je een schrobmachine kan leasen tegen de laagst mogelijke maandlasten.

Hou je bedrijfskapitaal intact met een schrobmachine leasen

Een schrobmachine leasen biedt een lange lijst voordelen en de voornaamste is dat je niet direct een gat hoeft te slaan in je kapitaal als je wilt beschikken over een nieuwe, top-of-the-line schrobmachine. Met schrobmachine financial lease betaal je een vast bedrag per maand en kan je gelijk aan de slag met een schoonmaakmachine die precies doet wat je ervan verlangt. En aan het einde van de contractperiode is de machine van jou en kan je hem dus nog vele jaren inzetten.

Vragen? Goedkoper Leasen staat voor je klaar

Wil je meer weten over de mogelijkheden tot een schrobmachine leasen, of wil je weten hoe je zo veel mogelijk euro’s per maand kan besparen? Neem dan contact met ons op en onze experts staan voor je klaar. En zoek je naar ander bedrijfsmateriaal om te leasen? Wil je machines leasen, een bedrijfsauto leasen of equipment leasen? Dan kunnen we je eveneens perfect van dienst zijn en ervoor zorgen dat je beschikt over het beste materiaal tegen de laagste maandelijkse kosten.

Krijg binnen 24 uur een beter voorstel **

* K.v.K. nummer verplicht
** m.u.v. weekenden