Graafmachine lease voorstel ontvangen?
Dat kan goedkoper!
Voor equipment, bedrijfswagens, personenauto's en materieel

Krijg binnen 24 uur een beter voorstel **

  • Ga voor de beste deal
  • Acceptatie onder voorbehoud
  • Voor elk merk en type equipment, machine en materiaal
* K.v.K. nummer verplicht
** m.u.v. weekenden
Altijd de beste deal
Ga voor de beste deal
Goedgekeurde offerte
Goedgekeurde offerte
Graafmachine van jou
De graafmachine is van jou
Investeringsaftrek
Investeringsaftrek

Graafmachine leasen

Een goede graafmachine is belangrijk voor veel ondernemers, maar de aanschaf ervan kan een behoorlijke investering zijn. Het kapitaal dat je hiervoor nodig hebt, steek je vaak liever in een ander onderdeel van je organisatie, om een bepaalde groei voor de toekomst te kunnen garanderen. Om toch over een goede machine te beschikken, zonder dat je hiervoor gelijk een groot bedrag hoeft te missen, is een graafmachine leasen een uitstekend idee. En dankzij Goedkoper Leasen weet je dat je per maand nooit teveel zal betalen.

Een graafmachine maakt het werk makkelijker voor veel ondernemers

Waarom een graafmachine leasen?

Elke ondernemer die werkt in een sector waar graafmachines nodig zijn, weet hoe belangrijk deze machines zijn om het werk goed gedaan te krijgen. Echter, diezelfde ondernemers weten ook wat de aanschaf van een graafmachine doet met het bedrijfskapitaal. Het is altijd een stevige kostenpost, die je niet direct zal terugverdienen. Daar gaat tijd overheen en niet iedereen wil - of kan - die investering doen. Daarom is een graafmachine leasen vaak een uitstekend idee. Hiermee beschik je gelijk over een kwalitatief uitstekende graafmachine, zonder dat je gelijk een groot bedrag kwijt bent.

Upload
Upload je ontvangen leasevoorstel offerte
Voorstel
Wij komen met een beter voorstel
Bespaar
Wij nemen contact met je op, zodat je vele euro's kunt besparen
Ontvang voorstel

* K.v.K. nummer verplicht

Een graafmachine leasen maakt het werk makkelijker

Dat een graafmachine duizend-en-één toepassingen heeft, hoeven we hier niet uit te leggen. Wat het vooral doet, is het werk makkelijker maken en dat gaat zeker op als je bij Goedkoper Leasen een leasecontract afsluit. Dan heb je namelijk een graafmachine tot je beschikking tegen een vast bedrag per maand. Dit kan een nieuwe zijn, maar het is ook mogelijk om een tweedehands graafmachine te leasen. Dan heb je weliswaar niet het nieuwste van het nieuwste, maar wel een machine tegen lagere maandlasten.

De voordelen van een rolstoelauto leasen

  • Je bedrijfskapitaal blijft nagenoeg intact
  • Je hebt nieuw of bijna nieuw materiaal tot je beschikking
  • De onderhoudskosten zijn gedekt
  • De graafmachine staat gelijk op jouw naam
  • Aan het einde van de looptijd is de graafmachine van jou

Wat kost graafmachine financial lease?

Het is altijd fijn om vooraf te weten wat de kosten zijn van een graafmachine leasen. Echter, de precieze kosten zijn altijd afhankelijk van meerdere factoren en dus volgt er altijd een offerte op maat. De factoren die mede bepalen wat de maandelijkse kosten zullen zijn, hebben te maken met de lengte van het contract, de prijs van de graafmachine in kwestie en de intensiteit van het gebruik. Daarom zorgen we bij Goedkoper Leasen altijd voor een op maat gesneden offerte, die ook nog eens vele euro’s per maand zal schelen.

De kosten van een graafmachine leasen zijn afhankelijk van verschillende factoren

Tweedehands graafmachine leasen? Dat kan natuurlijk ook

Natuurlijk kan je een compleet nieuwe graafmachine aan je arsenaal toevoegen, maar een gebruikte graafmachine leasen behoort ook tot de mogelijkheden. Dit is een graafmachine die in uitstekende staat verkeert, maar die al wel het nodige werk heeft verricht. Dat betekent dat hij goedkoper in de aanschaf is en dus ook goedkoper is als het gaat om je maandelijkse kosten.

Hou je bedrijfskapitaal intact met een graafmachine leasen

Door een graafmachine te leasen, kan je dus een stap maken met je bedrijf, zonder dat je hiervoor gelijk voor een grote uitgave komt te staan. Daar komt nog eens bij dat we bij Goedkoper Leasen er dus alles aan doen om je een zo voordelig mogelijk contract aan te bieden, zodat je nooit teveel betaalt. Heb je vragen over deze constructie? Onze medewerkers staan voor je klaar.

Vragen, contact en advies

Heb je vragen over de equipment financial lease, of wil je meer weten over de verschillende machines die je kan leasen? De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan een kraan leasen, een wiellader leasen, een bulldozer leasen of een bouwmachine leasen, het kan allemaal. Stel je vragen vooral aan onze medewerkers en ze helpen je graag verder op weg.

Krijg binnen 24 uur een beter voorstel **

* K.v.K. nummer verplicht
** m.u.v. weekenden